Optimalizace kvality produktu - Zlepšení produktů pomocí úpravy měřítka
Cíl: Vylepšit váš sterilizovaný nebo pasterizovaný produkt přizpůsobením standardu.
Metodologie optimalizace kvalit produktů
Hodnocení na místě:
• instrumentální sledování s obvyklým standardem a autoklávem při plné zátěži
Fáze testování:
• 1 až 3 úpravy standardu (částečná zátěž)
Ověření optimalizovaného standardu:
• kontrola nového standardu a ověření cílů s autoklávem při plné zátěži
ZÁVAZKY
Rychlé zavedení úprav: 1 až 3 dny na standard
Předání kompletní zprávy obsahující výsledky dosažené ve srovnání s nastavenými cíli
Ověření VS nebo VP pro jakoukoli změnu programu
Zaručená integrita vašich obalů
Poradenství pro přizpůsobení optimalizovaných programů vašim budoucím receptům
Žádná významná investice do zařízení